39804 Basic Color - culoare de fundal 150 ml

Marcă Revell
Cod produs 18-4019
53,00 lei cu TVA 71,14 lei
3 - 7 zile
  • Livrare prin curier cel tarziu: 5.11.2024
  • Transport: 25,90 lei
points Prin achiziționare veți primi
11 puncte
Descrierea produsului

39804 Basic Color - culoare de fundal 150 ml

spray cu vopsea grund. Bine haina modelul asigură „Revell Color Basic“, ceea ce este bine atunci când cererea are grijă de rezultatul výboný. În cazul în care modelul de pulverizare bine și bine cu vopsea de grund „Revell Culoarea de bază“ și se pisa până când netezi înainte de a aplica straturi individuale de vopsea, și cele mai bune mijloace de aerografie, vei fi recompensat un rezultat excelent în formă de finisare de înaltă calitate a creației dumneavoastră.

Volumul de ambalaj: 150 ml

Conceput pentru modelare. Vopseaua este potrivit pentru materiale plastice (nu spuma), policarbonat, lemn, metal și ceramică.

Instrucțiuni: A se agita bine înainte de utilizare timp de 1 minut. Se aplica spray pe partile uniform de la o distanță de aproximativ 20-30 cm, până acoperită. După aproximativ 10 minute, se aplică acoperirii dorite.

Nebepečí! Acesta conține: acetat de n-butil. aerosoli Extrem de inflamabil. Vasul este sub presiune în timpul încălzirii poate exploda. Poate provoca somnolență și amețeală. În cazul în care este nevoie de sfatul medicului, păstrați la îndemână container pentru produse sau eticheta. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Recipient sub presiune: A nu se găuri sau arde, chiar și după utilizare. Utilizați numai în aer liber sau în spații bine ventilate. A se feri de căldură / scântei / flăcări deschise / suprafețe încinse. - Fumatul interzis. A se păstra închis. A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50 ° C / 122 ° F. Conținut / containerul în conformitate cu reglementările locale. Inhalarea vaporilor poate provoca somnolență și amețeală. Nu pulverizați pe flacără deschisă sau orice material incandescent. Fără o ventilație adecvată, posibila formare a amestecurilor explozive.
Atenție! Acest produs nu este o jucărie
Recenzii
0 evaluări
Au cumpărat 13 + clienți

Merită să vă jucați și să cumpărați la noi