HAMI terci de stracciatella de orez cu lapte 210 g
Hami - suntem cu tine în garnituri.
Cerealele sunt o parte importantă a unei alimentații sănătoase și variate, așa că nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică a copilului dumneavoastră. Când treceți de la lapte la alimente solide, terciurile sunt o alegere excelentă pentru micul dejun, de exemplu, pentru a oferi copilului dumneavoastră energie pentru întreaga zi următoare plină de noi descoperiri.
Terciurile Hami sunt făcute din cereale atent controlate, care sunt o sursă naturală de energie. De asemenea, conțin vitamine și minerale importante. În plus, terciurile Hami au un gust grozav și se dizolvă bine!
Terciurile de lapte Hami constau si din lapte atent selectionat si eventual fructe care sunt recoltate la momentul optim de coacere, uscate si prelucrate in fulgi sau praf de fructe, care apoi sunt amestecate cu terciul pentru a-l face plin de arome si arome variate. Știm că alimentația bebelușului în primele 1000 de zile de viață joacă un rol cheie în sănătatea lui la vârsta adultă, așa că cu terciul Hami poți fi sigur că bebelușul tău primește nutriția corectă.
Stracciatella de orez din terci de lapte Hami este potrivită ca o cină gustoasă sau un mic dejun pentru burtici mici. Contine cereale (orez), care este o sursa naturala de energie pentru o zi plina de aventuri. O porție de terci pe zi ajută la introducerea treptat a noilor gusturi de cereale sau fructe în alimentația copilului dumneavoastră.
- Nu contine gluten. -
- Cereale selectate si controlate pentru burtica mica -
- Conține deja lapte atent selectat -
- Conține vitamina D și calciu, conform cerințelor legislației pentru creșterea și dezvoltarea oaselor normale la copii -
- Nu contine ulei de palmier -
- 100% fara conservanti si coloranti conform legii -
- Calitate pentru sugari O porție de terci pe zi, ca parte a unei diete variate și echilibrate pentru un copil.
Compoziţie:
Făină de orez 42,7%, LAPTE uscat degresat 22,4%, zer demineralizat (din LAPTE), Bucăți de ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, LAPTE integral uscat, masă de cacao, aromă naturală de vanilie) 10% rapiță, floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic , nucă de cocos), zahăr, aromă naturală, substanțe minerale (carbonat de calciu, difosfat de fier, iodură de potasiu), maltodextrină - din cartofi, vitamine (acid L-ascorbic - acetat de tocoferil vit. - vit. E, acetat de retinil - vit. A, colecalciferol - vitamina D, D-biotină, mononitrat de tiamină - vitamina B1, clorhidrat de piridoxină - vitamina B6),
Compoziția se referă la starea uscată a alimentelor. ALERGENII SUNT EVIDENȚIȚI CU MAJUSCULE
Valori nutriționale medii la 100 g: - Valoare energetică: 443 kcal / 1.865 kJ - Grăsimi: 12,6 g - Grăsimi, din care acizi grași saturați: 4 g - Glucide: 68,4 g - Glucide, din care zaharuri: 28,7 g - Fibre: 1,2 g - Proteine: 13,1 g - Sare: 0,26 g - Biotină: 21 µg - Calciu: 467 mg - Fier: 7,3 mg - Iod: 84 µg - Vitamina A: 421 µg - Vitamina B1, tiamină: 1,1 mg - Vitamina B6, piridoxina: 0,63 mg - Vitamina C: 43 mg - Vitamina E: 7,6 mg - Sodiu: 105 mg
Cum se prepară terci de lapte Hami:
- 1. Turnați 160 ml de apă de băut fiartă pentru sugari răcit la 50 °C pe o farfurie sau un bol.
- 2. Adăugați 4-5 linguri (total 40 g) de piure Hami în timp ce amestecați (batând cu o furculiță). Puteți ajusta consistența suspensiei după cum este necesar, adăugând apă sau pulbere.
- 3. Se amestecă bine și se lasă să stea puțin.
- Utilizați întotdeauna doar o lingură uscată pentru preparare. Pregătiți și serviți întotdeauna terciul proaspăt. Nu mai serviți porția neconsumată, aruncați-o. Este important să urmați cu strictețe instrucțiunile de pregătire.
Ambalat într-o atmosferă protectoare. A se pastra la loc uscat la temperatura camerei (max. 25 °C). Dupa fiecare utilizare inchideti ambalajul corespunzator si depozitati la loc uscat (nu in frigider)! Dupa deschidere se foloseste in 3-4 saptamani.