picior mic Labirint motor "Arctic"
Distracție cu motor în Arctica!
Fabricată din lemn certificat FSC®, această jucărie motorizată oferă distracție de lungă durată, deoarece margelele din lemn și glisoarele cu ilustrații ale unui urs polar, foci și bufnițe de zăpadă sunt ghidate de-a lungul a trei șine metalice interconectate, coordonate în culori.
Într-un mod distractiv, copiii pot exersa abilitățile motorii fine și coordonarea mână-ochi. Contoarele de inele oferă varietate și încurajează interesul pentru numărare într-un mod distractiv. Labirintul in culori moderne sustine dezvoltarea motorie a copiilor si face o impresie vizuala deosebita in camera copiilor.
Cu gama de jucării cu motor „Arctic”, totul este despre șase prieteni animale și viața lor în mediul frig din Arctic... ursul polar maiestuos, morsa jucăușă, foca curioasă, iepurele de zăpadă agil, bufnița albă de zăpadă și vulpea arctică înțeleaptă. Toți acești locuitori arctici au blănurile lor albe caracteristice și sunt deosebit de populari și iubiți de copiii mici.
Labirintul îi ajută pe copii nu numai să cunoască culorile, ci mai ales să-și antreneze motricitatea fină atunci când mișcă margelele. Datorită unui număr suficient de aceste margele diverse, printre care veți găsi prieteni simpatici animale, jucăria poate fi folosită și pentru un joc educațional și poate crea încet o relație pozitivă cu învățarea și cifrele copiilor dvs.
Caracteristici principale:
- o mare introducere în lumea numerelor
- dezvoltă abilitățile motorii fine
- îmbunătățește dexteritatea și concentrarea
- Lemn FSC® Marca și certificatul FSC® (Forest Stewardship Council) garantează că lemnul din care a fost fabricat produsul nu a fost recoltat ilegal și provine din păduri gestionate într-un mod blând sau apropiat de natură, în care sunt stricte cerințe de mediu și sociale. observat.
Marca FSC® de pe produs înseamnă că, odată cu achiziția dvs., contribuiți la protejarea pădurilor și susțineți o gestionare blândă, responsabilă sau apropiată de natură, ceea ce face ca pădurile noastre să fie mai stabile, mai sănătoase, să aibă o compoziție naturală de specii și să reziste mai bine consecințelor negative ale schimbărilor climatice. .